Sponsoren Tijd voor Actie slotevenement

Afgelopen weken heb ik veel tijd gestoken in het benaderen van mogelijke sponsoren voor het laatste Tijd voor Actie Evenement in december met de J.H. Snijdersschool.
Het evenement zal plaatsvinden op vrijdag 20 december 2013!

Met trots kan ik melden dat wij 4 geweldige sponsoren hebben gevonden die deze dag mede mogelijk gaan maken! Enorm trots ben ik dat wij zoveel hulp krijgen iets moois neer te zetten, Free a Girl leeft!

9790683_hoogvliet logo

1. Hoogvliet Supermarkten – Zij stellen een bedrag beschikbaar waarvoor wij gratis boodschappen mogen doen in de winkel voor het ontbijt met de hele school. Onwijs gaaf dat een grote keten als Hoogvliet hun medewerking toezegt aan het evenement!

0380-LogoRoodenrijs2011bruin1

2. Meesterbakkers Roodenrijs – De bakkerij stelt maar liefst 42 broden beschikbaar voor het ontbijt, alle kinderen en leerkrachten kunnen gaan genieten van ovenvers volkoren brood.

utrecht-blr-bimon logo

3. Installatiebedrijf BLR-Bimon – De specialist op het gebied van klimaatbeheersing heeft een bedrag gedoneerd om de rest van de booschappen te kunnen financieren die nodig zijn voor het evenement en het ontbijt.

smits

4. Smits Tegel- en Natuursteen Projecten uit Oisterwijk met ruim 50 jaar ervaring in de tegelbranche heeft een geweldige bijdrage gedaan om het evenement en ontbijt te realiseren.

Al deze sponsoren zijn wij zeer dankbaar voor het helpen van Tijd voor Actie op deze manier, het beloofd een waanzinnige dag te worden in het teken van Free a Girl!

Plaats een reactie