Pip Pellens geeft workshop

Pip Pellens aanwezig 20 december

Pip Pellens aanwezig 20 december

Vrijdag 20 december a.s. zal de basisschool J.H. Snijdersschool in Rijswijk in het teken staan van een goed doel, Free a Girl (voorheen Stop Kindermisbruik). Het is fantastisch dat de school, met 380 leerlingen en 30 leerkrachten, heeft besloten Tijd voor Actie te steunen. Een mooi moment om dit gelijk te zien als einde van de actie, na 2,5 jaar is dan wel het maximale eruit gehaald.

Alle leerlingen, ongeveer 15 klassen, zullen activiteiten en workshops gaan doen om geld op te halen voor Free a Girl. De nadruk van de boodschap ligt op kinderarbeid in andere landen en de vrijheid die elk kind moet hebben. De dag zal beginnen rond 08:45 uur waarbij in elke klas activiteiten gedaan zullen worden. In de kleine gymzaal zal per klas een sponsordans gehouden worden, de leerlingen gaan letterlijk dansen voor het goede doel.

Rond de middag zal er een compleet verzorgde lunch zijn, mede mogelijk gemaakt door Hoogvliet Supermarkten en Meesterbakkers Roodenrijs uit Rijswijk.

Naast een loterij met allerlei leuken artikelen zal ook de brandweer tussen 13:00-15:00 uur aanwezig zijn voor een workshop. Er zal een brandweerkussen opgesteld worden en kinderen mogen zogenaamde brandweerhuisjes zelf gaan blussen.

Als klap op de vuurpijl zal een ware soapster een workshop geven. Pip Pellens van Goede Tijden Slechte Tijden (Wiet) zal in de ochtend aanwezig zijn om kinderen een workshop acteren te geven. Wij zijn enorm blij dat ook Pip Tijd voor Actie wilt steunen op deze manier en zo bijdraagt aan het goede werk van Free a Girl.
Pip Pellens is geboren op 30 oktober 1993 en heeft al sinds jonge leeftijd een keur aan musical, toneel-, film- en televisieproducties op haar naam staan.

Pip Pellens

Pip Pellens

Rond 14:30 uur zal de school de sponsordag gaan afsluiten en zal het opgehaalde bedrag bekend gemaakt worden, hierna kunnen alle kinderen gaan genieten van een welverdiende kerstvakantie na hun fantastische inzet die dag.

Met deze sponsordag zal er tevens een einde komen aan Tijd voor Actie. Ruim 2,5 jaar heeft het initiatief gelopen en hebben enorm veel particulieren en bedrijven geholpen op welke manier dan ook. Met elk bedrag kan de stichting goed werk verrichten daar waar het nodig is, ik ben trots dat ik een steentje kan bijdragen hieraan.

Plaats een reactie