Topopbrengst sponsordag Tijd voor Actie

IMG_7128

Afgelopen 20 december vond bij de J.H. Snijdersschool in Rijswijk de sponsordag plaats voor Tijd voor Actie. Dit was tevens de afsluiting van het initiatief wat bij elkaar 2,5 jaar gelopen heeft voor Free a Girl.
Met een topopbrengst van € 3.200,00 kan men spreken van een zeer geslaagde dag en afsluiting van Tijd voor Actie!

De klassen begonnen al vroeg met het uitvoeren van een sponsordans in de gymzaal. Per klas was er een optreden waarbij ook veel ouders bleven kijken. Ondertussen in de andere klassen werden leuke activiteiten en workshops gedaan als kerstafsluiting.

IMG_7045

Aan het einde van de ochtend kwam Pip Pellens een workshop acteren geven in de bovenbouw. Maar liefst 32 kinderen deden hieraan mee met ontzettend veel enthousiasme. Er werden 5 groepjes gemaakt die elk hun eigen acteerstuk moesten opvoeren voor Pip, dit werden allemaal hele leuke en creatieve stukjes!

IMG_7095

Rond de middag kregen alle klassen een kerstlunch geserveerd om weer op krachten te komen voor de middag. De brandweer kwam namelijk langs met een tankspuitauto en een springkussen. Ook mochten kinderen oefenen met de brandweerslangen en pionen omspuiten op het parkeerterrein.

IMG_7100

IMG_7102

IMG_7114

Aan het einde van de middag werden de winnaars van de loterij bekend gemaakt en tevens het eindbedrag wat door de school is opgehaald. Maar liefst 3.200 euro is er totaal opgehaald met hard werkend door de kinderen en de enorm mooie donaties van ouders, familie en vrienden. De stichting kan hier ontzettend goed werk van doen!

Met het opgehaalde bedrag zit Tijd voor Actie nu bijna op € 14.000. De beoogde € 20.000 is niet gehaald maar toch is dit een enorm mooi resultaat.

In januari zal ik de cheque gaan overhandigen aan Free a Girl, hiermee kunnen zij weer bevrijdingsteams en projecten gaan financieren.

Iedereen ontzettend bedankt voor de hulp afgelopen jaren, zonder alle hulp hadden wij nooit dit resultaat kunnen halen…..BEDANKT!

Plaats een reactie